
اتحادیه
- یکشنبه, 17 آذر 1398
عضو شورای شهر تهران: روزانه 15 نفر به دلیل آلودگی هوا می میرند
وی افزود: روزانه 15 نفر در پایتخت به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند و تهران شهر ماشین و پارکینگ خودروها شده است و دیگر نه تنها شهری برای افراد معمولی نیست بلکه برای افراد معلول و سالمند نیز پیشبینیهای درستی انجام نگرفته است.
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران ادامه داد: انتظار میرود شهردار تهران اقدامات بیشتری برای محقق شدن شعار تهران شهری برای همه انجام دهد و در حال حاضر عزم و اراده جدی در شهر داری نمیبینیم و برای اینکه تهرانی شهری برای همه باشد هم باید از خودمان شروع کنیم.
امانی تصریح کرد: سد معبر از مشکلات تهران است و بسیاری از معابر از محل کسب تا مناطق مسکونی و خیابان سد معبر در آن رخ میدهد، حتی موانعی توسط ادارههای دولتی در معابر انجام میگیرد که خلاف قوانین است.
وی ادامه داد: تصرف پیاده رو و حاشیه خیابان خلاف حقوق شهروندی است و عملی غیرقانونی به شمار میرود؛ چراکه معابر عمومی به همه مردم تعلق دارد و نباید استفاده شخصی انجام گیرد.
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران اظهار داشت: شهرداری موظف است که از حقوق شهروندی صیانت کند؛ چراکه تنها با شعار تهران شهری برای همه نمیشود. همچنین باید توجه داشت که با ساخت پل و پارکینگ نمیتوان تهران را برای همه افراد دانست؛ چراکه اگر این چنین بود با ساخت برج میلاد و دریاچه چیتگر و موضوعات دیگر مشکلات برطرف میشود.
امانی در پایان گفت:تهران برای اینکه شهری برای همه افراد باشد، نیاز به مدیرانی دارد که با شهامت اقداماتی را انجام دهند
- یکشنبه, 17 آذر 1398
محاسباتِ سبد معاش را به تاخیر انداختیم تا اثرات گرانی بنزین نهایی شود/ تفاوت هزینههای خانوار بایستی مبنای افزایش دستمزد ۹۹ قرار گیرد
علی خدایی:
محاسباتِ سبد معاش را به تاخیر انداختیم تا اثرات گرانی بنزین نهایی شود/ تفاوت هزینههای خانوار بایستی مبنای افزایش دستمزد ۹۹ قرار گیرد
عضو کارگری شورای عالی کار گفت: برای اطمینان از تاثیرات احتمالی گرانی بنزین بر اقتصاد، محاسبات سبد معاش را تا هفته آخر دی ماه به تعویق انداختیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، بحث دستمزد ۹۹ و محاسبات سبد معاش به کجا انجامید؛ پیش از این نمایندگان کارگران در شورای عالی کار اعلام کردند که به دلیل گرانی بنزین، فعلا محاسبات را به تعویق میاندازند؛ علی خدایی (عضو کارگری شورای عالی کار) در این رابطه میگوید: در شورای عالی کار، پیگیری موارد قبلی در زمینه بحث مسکن کارگری و تعاونیها، ازجمله اصلاح آییننامهی ماده ۱۴۹ قانون کار در جریان است و جلساتی با معاونت تعاون وزارت کار برگزار کردیم؛ با معاونت اجتماعی وزارت تعاون نیز چند جلسه داشتیم، پیشنویس آییننامه ماده ۱۴۹ آماده شده است و امیدواریم تا هفته آینده در شورای عالی کار مطرح شود.
وی با تاکید بر اینکه موضوعاتی که پیش از این آغاز شده بود، در حال پیگیری است، افزود: بحث تعاونیها و مسکن کارگری در حال پیشبرد است و در این زمینه پیگیریهایی انجام شده است.
اما در رابطه با مذاکرات مزدی و به طور مشخص جلسات کمیته دستمزد چطور؛ آیا محاسبات سبد معاش خانوار آغاز شده است؛ نماینده کارگران در شورای عالی کار در این رابطه میگوید: همانطور که قبلاً اعلام کردیم، برآورد سبد هزینه را به تاخیر انداختیم؛ برداشت ما این است که ممکن است قیمت اقلام ضروری خانوار افزایش یابد و روند جاری در بازار کالاها و خدمات نیز نشاندهندهی روند افزایشیست، بنابراین محاسبات سبد معاش را به تاخیر انداختیم.
خدایی تاکید میکند: علاوه بر تاکیدی که روی رقم سبد معاش خانوار داریم، تفاوت سبد معاش سال گذشته و امسال برای گروه کارگری بسیار مهم است؛ این عدد باید حتما در افزایش دستمزد ۹۹ در نظر گرفته شود.
فاصله سبد معاش ۹۸ و سبد معاش ۹۹، میزان افزایش هزینههای خانوار در سال جاریست؛ خدایی با تاکید میگوید که این رقم باید حتما در افزایش مزد منظور شود.
به گفتهی او، افزایش هزینهی سوخت در قیمتها تاثیرگذار خواهد بود و بنابراین ما تصمیم گرفتهایم که بررسی هزینهها با آمار و اطلاعات دی ماه انجام شود.
خدایی اضافه میکند: ما در گروه کارگری تعمداً دو جلسه کمیته دستمزد را به تعویق انداختیم تا تاثیرات گرانی سوخت نهایی شود.
تنها نرخ تورم رسمی ملاک نخواهد بود
خدایی اعتقاد دارد برای محاسبه دقیق باید آمارهای هفتهی آخر دی ماه و یا هفته اول بهمن ماه، در نظر گرفته شود؛ چراکه دقت و عینیت کافی دارد.
نماینده کارگران در جلسات شورای عالی کار به کارگران اطمینان میدهد که تنها «نرخ تورم رسمی» معیار تعیین دستمزد ۹۹ نخواهد بود و هر نوع افزایش قیمت توسط گروه کارگری در نظر گرفته خواهد شد.
او در پایان نکته مهمی را یادآور میشود: همه هزینههای سبد خانوار و قیمتهای ملموس این اقلام در بازار بیهیچ کم و کاست، در محاسبات مورد استناد قرار خواهد گرفت.
- یکشنبه, 17 آذر 1398
چرا چهره های شاخص اصلاح طلب،نامزد انتخابات مجلس نشدند؟

شرق نوشت:معضل بازتولیدنکردن نیروی انسانی در جبهه اصلاحات بیش از هروقت دیگری در روز گذشته نمایان شد؛ شرایط مبهمی که شاید نیروهای اصلاحطلب هیچگاه تجربه نکرده بودند.
اصلاحطلبان از یکسو انتخابات را مانند انتخابات مجلس هفتم یا شورای شهر دوم نادیده نگرفتند و از سوی دیگر با تکیه بر مشارکت حداکثری با نفراتی به مراتب محدودتر از لیست چهار سال پیش وارد انتخابات شدند که از این نفرات هم معلوم نیست صلاحیت چه تعداد احراز شود و چند نفر در قدم نخست از میدان انتخابات کنار گذاشته شوند.
علاوهبراین به نظر میرسد با توجه به انتقادهایی که در عرصه سیاسی، چه در حوزه اجرا و چه در حوزه تقنین وجود دارد، سطح مطالبات مردم طوری است که دیگر درخواست رئیس دولت اصلاحات برای رأیدادن به تمام اصلاحطلبان حاضر در انتخابات راهگشا نباشد.
اصلاحطلبان یکی از موانع حضور چهرههای شاخص جریان خود را شیوه بررسی صلاحیتها میدانند که این تحلیل جامع افراد و مانع اغیار نیست، زیرا درعینحال که میتوان پذیرفت علت خالیبودن دست اصلاحطلبان در ارائه نامزدهای مؤثر اصلاحطلب به تفسیر موجود از «نظارت» مصرح در قانون اساسی بازمیگردد، اما بخشی از علت آن معلول هم به فقدان کادرسازی در احزاب اصلاحطلب و نبود یک مشی روشن در جبهه اصلاحات مربوط میشود؛ موضوعی که بسیاری از تحلیلگران از مدتها پیش بر آن تأکید داشتند و میگفتند که لازمه استمرار حیات سیاسی اصلاحات، ورود نیروهای جوان، مؤثر و واقعا اصلاحطلب است که طریقتِ دریافتن اصلاحطلببودن یا نبودن نیروها هم با یک مانیفست روشن میسر میشود که مانیفست هم هیچگاه در میان نبود تا یک خطکش دقیق برای تشخیص رویکرد عملی و نظری نیروهای این جبهه وجود داشته باشد.
دیگر آنکه حتی اگر نسبت به شیوه بررسی صلاحیتها هم نقدی وجود داشته باشد، در سالهای متمادی میشد آن را به مثابه یک امر واقع قلمداد کرد که بخواهیم یا نه باید با آن مواجه شویم و برای کنارآمدن با این امر واقع لازم بود که در هر دوره با ارائه شخصیتهای جدید بیم ردصلاحیت را از میان برد.
همچنین در میان احزاب اصلاحطلب رویکرد حزبی هم چندان مشاهده نشد و احزاب صرفا در دوره محدود انتخابات فعالیت میکردند و اگر یک یا دو حزب مهم هم فعالیتهایی داشتند، آن فعالیتها از مرحله همایش، کنگره و در نهایت انتشار یک بیانیه فراتر نمیرفت. از تمام اینها مهمتر در احزاب جبهه اصلاحات هیچگاه شاهد بازتولید اندیشه اصلاحات نبودیم.
اصلاحطلبان از مقطعی به بعد و خاصه از سال 88 به اینسو نهتنها از گفتمانسازی و بهروزکردن و تطبیقدادن اندیشههای اصلاحطلبانه با مطالبات مردم غافل شدند، بلکه سیاست انتخاباتی خاتمی را به حضور در قدرت رسمی تقلیل دادند. شاید نقد اخیر سعید حجاریان هم ناظر بر همین موضوع باشد که گفت باید انتخابات مشروط باشد و اگر شروط اصلاحطلبان محقق نشد، عطای انتخابات را به لقایش میبخشیم.شاید حجاریان هم میخواست بگوید که سیاست انتخاباتی به صرف حضور نیست و باید سیاست انتخاباتی در کار باشد.
هرچند گزاره حجاریان روز گذشته پیش از احساس ضرورتش از بین رفت، زیرا حتی اگر تمام شروط اصلاحطلبان هم برآورده شود، باز هم در نبود چهرههای شاخص و تأثیرگذار نمیتوان به حضور قدرتمند اصلاحطلبان در مجلس امید داشت؛ به بیان دیگر بود و نبود شرط، تأثیری در نتیجه انتخابات ندارد.
موضوع مهم دیگری که در بازخوانی علل وضعیت فعلی جبهه اصلاحات میتوان برشمرد، انشقاق میان نیروهای این جبهه است که تا روز انتخابات هم لاینحل باقی ماند.
- یکشنبه, 17 آذر 1398
دنبال 18میلیارد دلار ارز4200 تومانی دولت روحانی می گردید و 250 میلیارد دلار ارز ارزان دولت احمدی نژاد را رها کرده اید؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:براساس اطلاعات و آماری که رئیس کل سابق بانک مرکزی ارائه داده، میزان کل مداخله ارزی دولت یازدهم در فاصله سالهای 1393 تا 1396 از رقم یک سال دولت احمدینژاد هم کمتر است. در 13 سال از 1382 تا 1390 و 1393 تا 1396 بانک مرکزی در کل 283 میلیارد و 900 میلیون دلار برای مداخله و مدیریت بازار ارز در بازار فروخته است که 81.8 درصد آن مربوط به سالهای 1384 تا 1390 یعنی دوره فعالیت دولتهای نهم و دهم بوده است.
گزارش آقای ولیالله سیف مفصل است و اقتصاددانان باید به جزئیات آن بپردازند ولی انتشار این آمار در شرایطی که عدهای کلیدواژه «هدررفت 18 میلیارد دلار» ارز را در دستور کار خود قرار دادهاند، اهمیت بیشتری دارد.
البته بررسی سوابق نشان میدهد که در تمام دولتها مداخله ارزی با شدت و ضعف انجام شده است و تکذیب این واقعیت خود یک دروغ آشکار میباشد. اما نهادینه شدن این مداخلات در دولت محبوب اصولگرایان و ارقام نجومی آن، صورت گرفت و ظاهراً براساس صلاحدید نهادهای مسئول و مسئولان مربوطه، مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز!
اینکه درآمد ارزی ناشی از فروش نفت در آن 8 سال با کل درآمد نفتی از زمان کشف نفت! برابری میکرده است، هرگز مشخص نگردید این نزدیک به 618 میلیارد دلار چه سرنوشتی پیدا کرد؟ درآمدهای نفتی آن دوران رویایی دستنیافتنی است. سالیان طولانی این رکورد قابل شکستن نخواهد بود و قرن چهاردهم برای کشور ما با این فرصت از دست رفته عجین شده است. فرصتی که میتوانست با مدیریت صحیح منابع و نظارت دستگاههای مربوطه، از تهدیداتی که جامعه ما با آن روبروست نهتنها جلوگیری کند بلکه آن را تبدیل به یک فرصت برای پر رونق کردن سفره معیشتی مردم نماید.
اما چه میتوانند بگویند آنان که با این کارنامه تاریک، اخلاق را از دین جدا کردند. فاصله میان صفوف مردم و نظام بیشتر و بیشتر گردید، و از همه مهمتر دروغ که به فرمایش معصومین علیهمالسلام کلید صندوق همه پلیدیها و گناهان است، نهادینه شد و آثار تلخ و مقدر شده اشاعه و گسترش آن پلیدیها، دامن همه را گرفت و سوزاند و میسوزاند. در این ماجرا و قصه دردناک، همه مقصر و مسئول هستند، هیچ شخص و مقامی مبری نیست. هرکه دستی بر آتش داشته، در گسترش شعلههای آن، باید پاسخگو باشد چه اصولگرا، چه اصلاحطلب، چه روحانی و چه غیرروحانی، چه نظامی و چه غیرنظامی، خلاصه همه ما مسئول این وضع اسفناک هستیم و البته هرکه بامش بیش برفش بیشتر
- یکشنبه, 17 آذر 1398
?خیال ایسنا بابت ریاست مجلس آینده راحت شد
?خیال ایسنا بابت ریاست مجلس آینده راحت شد
?خیال ایسنا بابت ریاست مجلس آینده راحت شد
?خبرگزاری ایسنا، که دیروز سالگرد تولدش بود، در گزارش ثبتنام نامزدهای مجلس به استقبال نامزدی محمدباقر قالیباف، شهرداری اسبق، رفت.
?ایسنا نوشت: «آخرین روز ثبت نام کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که با دغدغه غیبت چهرههای شاخص دارای قابلیت ریاست مجلس آینده آغاز شد، نیم ساعت قبل از پایان مهلت ثبت نام با ورود محمدباقر قالیباف به وزارت کشور به کار خود پایان داد.»
? ساعتی بعد این تیتر از صفحه خبرگزاری پاک شد، احتمالا به دلیل نقض بیطرفی در اطلاعرسانی اما هنوز در متن خبر چنین جملهای وجود دارد.
https://t.me/etehadiehsavarikerayeh
etcui.net
etcui.com
#اتحادیه_سواری_کرایه
#راهداری #جاده #پلیس #تصادف
#خبر?⏱???
ادامه مطلب...